Mediatiedote 6.6.2018

MEDIATIEDOTE
6.6.2018
Vapaa julkaistavaksi: heti

Uusi urbaanin folkmusiikin festivaali Helsinkiin

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna 28. – 29.9.2018 Musiikkiteatteri ja Ravintola Kapsäkin valloittaa uusi kaupunkitapahtuma, Juuri Nyt Urban Folk Festival. Juuri Nyt Urban Folk Festivalilla kalevalaiset riimit, tarinankerronta, kanteleet ja ikiaikaiset ilmaisutavat kohtaavat elektron, räpin, ääniteknologian urbaanissa ympäristössä.

Kahden päivän aikana ja yhden katon alla näkökulmia moderniin nykyfolkiin esittelevät kokeellisen indien uranuurtaja Lau Nau Kvartetti, kansanelektroyhtye Suistamon Sähkö, yhden naisen folkorkesteri ja tuore Emma-voittaja Maija Kauhanen, kansanperinnettä beatboxingiin yhdistävä  Tuuletar, melodisen folkpopin ja maalailevien äänimaisemien mestariduo John McGregor & Jarmo Saari, uusi lauluntekijälupaus Elsi Sloan ja harvakseen keikkaileva vokaalikvartetti Äijä.

Osana festivaalia järjestetään myös Lauluntekijäkilpailu, jossa uudet laulunkirjoittajakyvyt mittelevät keskenään. Tuomaristo koostuu musiikkialan vaikuttajista ja voittajalle on luvassa hienoja palkintoja. Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä ja finaaliin on yleisöllä vapaa pääsy.

Festivaalipassit ovat nyt myynnissä. Kapsäkin teatterisalissa pidettäviin konsertteihin voi ostaa lippuja myös yksittäin.

Lisätiedot:
Johanna Sauramäki
Taiteellinen johtaja
Saura Ohjelmapalvelu Oy
johanna (a) saurabooking.com
+358 50 548 1793

Laura Salokoski
Tuottaja / tiedottaja
Saura Ohjelmapalvelu Oy
laura (a) saurabooking.com
+358 44 988 3397

Juuri Nyt Urban Folk Festival -verkkosivu
Juuri Nyt Urban Folk Festival Facebookissa
Lauluntekijäkilpailu
Musiikkiteatteri Kapsäkki
Ravintola Kapsäkki
Saura Ohjelmapalvelu Oy