Mediatiedote 13.7.2018

MEDIATIEDOTE
13.7.2018
Vapaa julkaistavaksi: heti

Lauluntekijäkilpailu Juuri Nyt Urban Folk Festivalilla etsii uusia tarinankertojia


Musiikkiteatteri ja Ravintola Kapsäkissä syyskuussa ensimmäistä kertaa järjestettävän Juuri Nyt Urban Folk Festivalin ohjelmaan kuuluu myös laulunkirjoittajille avoin Lauluntekijäkilpailu.

Kilpailu on tarkoitettu kaikille, joka säveltävät, sanoittavat ja sovittavat laulunsa pääosin itse. Kilpailuun voi osallistua yhdellä julkaisemattomalla laululla. Loppukilpailu on yleisölle avoin ja pääsymaksuton, ja toivotaan, että mahdollisimman moni pääsee kuulemaan uutta musiikkia ja kannustamaan omaa suosikkiaan. Tuomareina toimii musiikkialan ammattilaisia ja kilpailun voittajalle on luvassa hienoja palkintoja.

Lauluntekijäkilpailun tuottajan Laura Salokosken mukaan kiinnostus kilpailuun on ollut vilkasta. “Paljon on tullut ilahtunutta palautetta – että on hienoa, että tällaisia avoimia kilpailuja järjestetään. Kisaan on osallistumassa hyvin erilaisia kilpailijoita ja edustettuna ovat monet genret.”

Kilpailuun voi osallistua heinäkuun loppuun saakka Juuri Nyt Urban Folk Festivalin nettisivuilla. Finalistit julkaistaan elo-syyskuun vaihteessa.

Juuri Nyt Urban Folk Festivalilla esiintyvät  Lau Nau Kvartetti, kansanelektroyhtye Suistamon Sähkö, yhden naisen folkorkesteri ja tuore Emma-voittaja Maija Kauhanen, kansanperinnettä beatboxingiin yhdistävä Tuuletar, melodisen folkpopin mestariduo John McGregor & Jarmo Saari, nuori lauluntekijä Elsi Sloan ja vokaalikvartetti Äijä.

Lauluntekijäkilpailun finaali järjestetään Ravintola Kapsäkissä lauantaina 29.9.2018 klo 13 -16. Kilpailun kumppanina toimii Akateemiset Muusikot.

Lisätiedot:

Johanna Sauramäki
Taiteellinen johtaja
Saura Ohjelmapalvelu Oy
johanna@saurabooking.com
+358 50 548 1793

Laura Salokoski
Tuottaja / tiedottaja
Saura Ohjelmapalvelu Oy
+358 44 988 3397
laura(a)saurabooking.com

Lauluntekijäkilpailu Facebookissa

Juuri Nyt Urban Folk Festival Facebookissa