Mediatiedote 13.6.2019

MEDIATIEDOTE
13.6.2019
Vapaa julkaistavaksi: heti

Juuri Nyt Urban Folk Festivalin esiintyjät 2019 julki

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna 27. – 28.9.2019 Musiikkiteatteri Kapsäkin ja ravintola Bistro K:n valloittaa nuori kaupunkitapahtuma, Juuri Nyt Urban Folk Festival. Toista kertaa järjestettävällä festivaalilla saamelainen joiku, virolaiset jouhikot, ikiaikaiset ilmaisutavat ja pohjoinen perinne kohtaavat elektron, ääniteknologian ja uuden marginaalimusiikin urbaanissa ympäristössä.

Kahden päivän aikana ja yhden katon alla näkökulmia moderniin nykyfolkiin ja tarinankerrontaan esittelevät bailufolkin sensaatio Trad.Attack! (EE), kansanperinnettä beatboxingiin ja taidepoppiin yhdistävä Tuuletar, uuden sukupolven joiku- & harmonikkaduo VILDÁ, neozombiepostfolk-duo Puuluup (EE), Ulla Pirttijärven joikua ja länsiafrikkalaisia soundeja yhdistelevä trio Áššu (FI/NO), indiepopin helmi ja tuore Teosto-palkinnon voittaja Color Dolor, luomufolktrio Viitasen Piia sekä Tuuli ja Helmi Saksalan luotsaama Lailai.

Lauantaipäivänä Juuribrunssilla esiintyvät Rebekka Holi, BELDAME ja viimevuotisen Lauluntekijäkilpailun voittaja Elina Teini. Brunssikonserttiin on vapaa pääsy ja Bistro K:n keittiömestarit loihtivat pöytään juurevia brunssiherkkuja kauden raaka-aineista.

Festivaalipassit ovat nyt myynnissä. Yksittäiset konserttiliput tulevat myyntiin elokuussa.

Lisätiedot, hires-kuvat, pressiliput:

Laura Salokoski
Tuottaja / tiedottaja
laura@sauraohjelma.com
+358 44 988 3397

Juuri Nyt Urban Folk Festival -verkkosivu
Juuri Nyt Urban Folk Festival Facebookissa
Facebook-tapahtuma 2019
Musiikkiteatteri Kapsäkki
Bistro K