Maija Kauhanen

Maija Kauhanen — Yhden naisen folkorkesteri

pe 28.9. klo 20, Musiikkiteatteri Kapsäkki

Vahva laulu, sydäntä riipaisevat tarinat, rouhea kantele ja groovaavat lyömäsoittimet – polyrytmien sekä vahvan beatin kutoma syke yhdistettynä hypnoottisiin melodioihin luovat ainutlaatuisen soundin. Maija Kauhanen on valovoimainen ja karismaattinen artisti, yhden naisen orkesteri ja tuore Emma-voittaja, jonka ura on kansainvälisessä nosteessa.

Monipuolinen multi-instrumentalisti, laulaja, säveltäjä, sanoittaja ja sovittaja konsertoi ahkerasti ympäri Suomea ja eri puolilla maailmaa. Etelä-Korean kiertue toi takataskuun paikallisen levytyssopimuksen ja tänä vuonna Maijaa viedään muun muassa Japaniin, Saksaan, Unkariin ja Portugaliin.

Maijan ensimmäinen sooloalbumi Raivopyörä julkaistiin keväällä 2017 Suomessa, Keski-Euroopassa sekä Iso-Britanniassa saksalaisella Nordic Notes -levymerkillä. Maija ja Raivopyörä ovat saaneet ylistäviä arvioita ja voittaneet monia tavoiteltuja palkintoja, kuten Suomen Arvostelijain liiton myöntämän Kritiikin kannukset -maininnan vuoden parhaasta taiteellisesta läpimurrosta, Etnogaalan Vuoden tulokas -palkinnon sekä uusimpana saavutuksena Emman vuoden parhaasta etnoalbumista.

Sooloesiintymisen lisäksi Maijan tärkeimmät kokoonpanot ovat Okra Playground, palkitun virolaisen kansanlaulajan Mari Kalkunin yhtye Mari Kalkun & Runorun, rempseä kamarifolkyhtye Rönsy sekä suomenkielistä poppia soittava Malmö.

Maija Kauhanen
Facebook
Spotify: Raivopyörä (2017)

Kapsäkin teatterisalissa pidettäviin konsertteihin voi ostaa lippuja myös yksittäin. Osta lippuja

Takaisin ohjelmaan